Over onze bedrijvenkring in Ermelo

De Bedrijvenkring Ermelo komt op voor de belangen van haar leden en organiseert diverse bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en netwerkborrels om verbinding te houden met de ondernemers in Ermelo.

Parkmanagement

Esther Foppen-Bouwman is sinds 1 september 2023 actief als parkmanager voor ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Veldzicht in Ermelo. Naast Ermelo is zij tevens werkzaam als parkmanager op Bedrijventerrein de Kolk in Nunspeet, Heerde & Wapenveld.

Revitalisering van bedrijventerreinen met ondernemers, door ondernemers is een speerpunt van zowel de Bedrijvenkring Ermelo als Gemeente Ermelo. De parkmanager heeft als taak om bij de Ermelose ondernemers te inventariseren waar behoefte aan is, een verbindende rol in te vullen tussen ondernemers en overheid en daarnaast optreden als belangenbehartiger en projectmanager.

Gemeente Ermelo en Provincie Gelderland ondersteunen dit initiatief dat middels een subsidie is gerealiseerd. Doelstelling is het organiserend vermogen op het bedrijventerrein vergroten. De subsidie is verstrekt voor een periode van 2 jaar.

Een actueel project waar Esther reeds als projectcoördinator actief bij betrokken is, is het oprichten van de Smart Energy Hub Veldzicht. Daarnaast zijn er voor het parkmanagement en bedrijventerrein Veldzicht nog meerdere aandachtspunten voor de komende tijd, te denken aan:

· Biodiversiteit

· Organiseren Open Bedrijvendag Veldzicht

· Bewegwijzering

· Collectieve alarmopvolging

Contactgegevens parkmanager:

Esther Foppen- Bouwman | 06- 59 83 09 10 | parkmanager@bedrijvenkringermelo.nl

Ruimte voor bedrijven in Ermelo

De Bedrijvenkring Ermelo komt op voor de werkgelegenheid in Ermelo en biedt daarbij toekomstperspectief! Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfsleven in Ermelo kan groeien. In deze video vertelt bestuurslid Roel Oosterhoff hoe de BKE zich hiervoor inzet en de stappen die inmiddels genomen zijn.

Duurzaamheid industrieterreinen in Ermelo

Veel ondernemers denken na over duurzaamheid of zijn ermee bezig. De Stichting Energieke Regio helpt ondernemers met het verduurzamen van hun gebouwen.

Onderwijs en arbeidsmarkt

Als Bedrijvenkring Ermelo vinden we het erg belangrijk om een goede visie te hebben op Onderwijs en Arbeidsmarkt. Als we kijken naar de toekomst en de groei van ondernemingen, dan zijn er mensen nodig, bij voorkeur uit Ermelo en omliggende regio. De leerlingen (Onderwijs) zijn onze toekomst! Een breed palet van bedrijven heeft alle belang bij beleid op het punt van onderwijs en arbeidsmarkt.

De Economic Board Noord-Veluwe

In de Economic Board Noord Veluwe zijn de 3 O’s (Ondernemers, Onderwijs en Overheid) vertegenwoordigd. Heimen van Diest brengt u in deze video op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de rol van de BKE binnen dit geheel.