Graag nodigen wij je uit voor de live-lancering van het WerkgeversServicepunt Noordwest Veluwe.

Wat is een WerkgeversServicepunt?
Dit WerkgeversServicepunt is ontwikkeld op initiatief van de gemeenten Putten, Zeewolde, Ermelo en Harderwijk, het UWV Werkbedrijf en de Inclusief Groep. Bij dit WerkgeversServicepunt kunnen ondernemers advies krijgen over personele vraagstukken zoals inclusie/ arbeidsreintegratie, het vervullen van vacatures, leren en ontwikkelen en boventalligheid/arbeidsmobiliteit.

Wat heb ik daar als werkgever aan?
Heb je een HR-vraagstuk, advies nodig over de arbeidsmarkt of wil je weten wat we regionaal allemaal al hebben aan arbeids-marktpartners in de Noordwest Veluwe? Neem contact op met één van onze professionals. Je krijgt meteen advies of er wordt door verwezen naar de juiste specialist. De route voor jou als ondernemer is in ieder geval snel, overzichtelijk en efficiënt. En nog belangrijker: je kunt terecht op één centraal punt met al jouw personele vragen.

Wie komen er op de live-lancering?
Genodigd zijn sleutelfiguren die actief zijn in onze regio zoals: bedrijvenkringen, werkgevers en bestuurders van gemeenten, onderwijsinstellingen en nog veel meer. Een mooie gelegenheid om elkaar met een lekker ontbijtje te ontmoeten. .

Programma:
1. Welkomstwoord en vraaggesprekje met gastbedrijf.
2. Waarom dit initiatief? (Gert-Jan van Noort).
3. De meerwaarde van dit WerkgeversServicepunt? (Marc Samuels).
4. Questions & Answers.
5. Onze mensen en hun eerste ervaringen (Ronald van Hattem & Irma te Brake).
6. Afsluiting en start van het WSP.

Je wordt uitgenodigd op:
Locatie: Centerparcs de Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde
Datum: 29 april 2022
Tijdstip: Inloop vanaf 7:30 en een start van het programma om 8:00. Het programma zal rond 9:00 worden beëindigd. Ontbijt wordt geregeld! Heb je interesse? Stuur een mail met je naam, naam organisatie en aantal personen naar r.otterloo@factorwerk.org
Of meld je aan op www.factorwerk.org/ontbijt

Mede namens de genoemde initiatiefnemers,

Gert Jan van Noort
Wethouder gemeente Harderwijk