Dinsdagmiddag 12 maart werden een kleine 25 deelnemers rond 12 uur bij Inclusief Groep aan de Paul Krugerweg 43 ontvangen voor alweer de vijfde lunchbijeenkomst van de BKE. Directeur Gert-Jan Gerrits hield tijdens een overheerlijke lunch een boeiende presentatie over Inclusief Groep, hét werk- en leerbedrijf op de Noord-Veluwe. Zo’n 1100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden op weg geholpen naar werk. Ook voor statushouders is Inclusief Groep een efficiënte leeromgeving en opstap naar werk. Binnen de eigen vakacademies (bijv. Post, Schoonmaak, Groen, Electro of Productie) leren de kandidaten, die aangemeld worden via de gemeente, de vakvaardigheden aan. Het uiteindelijke doel is dat kandidaten uitstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Daarbij is het mogelijk om jobcoaching in te zetten.

De aanwezige BKE-leden kregen na de lunch en presentatie een rondleiding over de diverse productie-afdelingen en konden met de werknemers in gesprek gaan. Opvallend was de goede sfeer op de afdelingen en de bereidheid van de mensen om hun werkzaamheden toe te lichten.

Inclusief Groep is altijd actief op zoek naar partners die willen samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede werkplek te bieden. Wilt u als werkgever graag meewerken aan een inclusieve arbeidsmarkt? Kijk dan eens naar de werkgeversdienstverlening op de website www.inclusiefgroep.nl en neem contact op met een van de arbeidsconsulenten. Er wordt gezorgd voor een goede match tussen u als werkgever en de kandidaat.

Want het motto van Inclusief Groep is: werken leer je door te werken!