Op dinsdag 25 juni 2024 vond een inspirerende en succesvolle lunchbijeenkomst plaats bij Pieper Bouwmaterialen. Het evenement, georganiseerd op het indrukwekkende terrein van het familiebedrijf, bracht 17 enthousiaste BKE-leden samen.

Pieper Bouwmaterialen, dat al generaties lang bekend staat om zijn betrouwbare producten en uitstekende service, heeft in de loop der jaren een opmerkelijke transformatie ondergaan. Van een bescheiden begin is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van bouwmaterialen, tuinmaterialen en sanitair. De uitbreiding en modernisering van het bedrijf zijn duidelijk zichtbaar op het grote terrein, waar geavanceerde orderpicking systemen bijdragen aan de efficiëntie en klanttevredenheid.

Tijdens de bijeenkomst kregen de BKE-leden een rondleiding over het uitgebreide bedrijfsterrein. Ze waren onder de indruk van de omvang en de professionaliteit van de operaties bij Pieper Bouwmaterialen. De diverse afdelingen en de hoogwaardige producten maakten grote indruk op alle aanwezigen.

Na de rondleiding werd een heerlijke lunch geserveerd, waarbij de leden de gelegenheid kregen om te netwerken. Dit bood een waardevolle kans om kennis en ervaringen uit te wisselen in een ontspannen en gastvrije sfeer. De gesprekken en contacten die tijdens deze lunchbijeenkomst werden gelegd, zullen zeker bijdragen aan de verdere versterking van het netwerk binnen de Bedrijvenkring Ermelo.

Voor meer informatie over Pieper Bouwmaterialen en hun uitgebreide assortiment, kunt u terecht op hun website of contact opnemen met de klantenservice.


Contactinformatie:

Bouwpartner Pieper Bouwmaterialen en Tuinmaterialen
Adres: Oude Telgterweg 290, 3853 PL  Ermelo
Telefoon: 0341-352931
E-mail: bouw@pieper-ermelo.nl
Website: www.pieper.com