Ruimte voor bedrijven in Ermelo

De Bedrijvenkring Ermelo komt op voor de werkgelegenheid in Ermelo en biedt daarbij toekomstperspectief! Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfsleven in Ermelo kan groeien. In deze video vertelt bestuurslid Roel Oosterhoff hoe de BKE zich hiervoor inzet en de stappen die inmiddels genomen zijn.

Duurzaamheid industrieterreinen in Ermelo

Veel ondernemers denken na over duurzaamheid of zijn ermee bezig. De Stichting Energieke Regio helpt ondernemers met het verduurzamen van hun gebouwen.

Onderwijs en arbeidsmarkt

Als Bedrijvenkring Ermelo vinden we het erg belangrijk om een goede visie te hebben op Onderwijs en Arbeidsmarkt. Als we kijken naar de toekomst en de groei van ondernemingen, dan zijn er mensen nodig, bij voorkeur uit Ermelo en omliggende regio. De leerlingen (Onderwijs) zijn onze toekomst! Een breed palet van bedrijven heeft alle belang bij beleid op het punt van onderwijs en arbeidsmarkt.

De Economic Board Noord-Veluwe

In de Economic Board Noord Veluwe zijn de 3 O’s (Ondernemers, Onderwijs en Overheid) vertegenwoordigd. Heimen van Diest brengt u in deze video op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de rol van de BKE binnen dit geheel.

Over onze bedrijvenkring in Ermelo

De Bedrijvenkring Ermelo komt op voor de belangen van haar leden en organiseert diverse bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en netwerkborrels om verbinding te houden met de ondernemers in Ermelo.

Zeildag Stedemaeght

Op initiatief van de Rabobank hebben de bedrijvenkringen van Ermelo, Harderwijk en Zeewolde op 14 september 2018 het ruime sop gekozen voor een zeildag op de Stedemaeght. Een prachtige gelegenheid om te netwerken en bij te praten met collega ondernemers uit de regio.